Hopp til innholdet

Gross lampa av By Rydens – Läcker glasbolllampa

Gross är en spektakulär lampa av By Rydens som består av en mängd glasbollar i olika storlekar och färger som kommer att stråla ut med elegans i hemmet.

Gross från By Rydens finns i flera storlekar och färger, lampan levereras också som taktak och bordslampa, utöver den mer bekanta pendelvarianten.

Gross – By Rydens / Nordicnest.se

Gross från By Rydens består av ett kluster av 32 munblåsta glasbollar som ger ett fantastiskt och utsökt ljus i rummet. Med olika färger och deras unika stil får du en speciell och unik lampa som ger en vacker belysning till alla rum i hemmet.

Gross Amber från By Rydens / Nordicnest.se

Gross stor

Om du vill ha något extra uttrycksfullt, kanske » Grande » -varianten av den populära bruttolampan kan vara något att tänka på.

Gross Grande är en extra stor lampa där diametern har vuxit från 50 cm till 62 cm och därför passar in i rum med högt i tak, över stora bord eller där du vill skapa en extra ögonblick med belysningen.

Gross Grande Ø62 Amber – By Rydéns / Nordicnest.se
Gross Grande Ø62 / Nordicnest.se
De munblåsta glasbollarna skapar vackra reflektioner / Nordicnest.se
Gross rök lampa från By Rydens / Nordicnest.se

En spännande färgnyhet är att Gross-lamporna nu finns i eleganta vinröd och multifärger. Den vinrödfärgade varianten har en exklusiv och djup ton av vinröd som gör den lika elegant i dagsljus som när ljuset tänds på kvällen.

Den vinröda färgen gör på samma gång i både ljusa och mörka interiörstilar, men för de som vill ha fler färger i interiören kan Gross multi vara för dig. Multilampan består av mångfärgade glasbollar som ger ett mer lekfullt och färgstarkare uttryck.

Gross Bourgogne – By Rydens / Nordicnest.se

Gross Bar – Avlångt grosslampa

För långa bord eller matsalar har Rydens utvecklat en långsträckt variant av bruttolampan som kommer i färgerna tydliga och rökgrå.

Avlång lampa » rök » / Nordicnest.se
Avlång lampa «Gross bärnsten» / Nordicnest.se

Gross i flera varianter

Populariteten för gross-sortimentet har inneburit att By Rydens har fortsatt att utöka sitt sortiment och belysningssortiment. Vissa nyheter är de mindre, men lika eleganta bordslamporna i den stora lampserien.

De stora bordslamporna finns i tre vackra färger och kommer att vara en vacker dekorbelysning över en byrå eller skänk i vardagsrummet.

Gross bordlampa / Nordicnest.se
Gross tak – Spännande taklampa nyhet  / Nordicnest.se

Läs mer om flera vackra glaslampor, Apoteksdisk – Affärsdisk och Köpmansdisk med många hyllor och lådor och Batteridrivna lampor – Vackra lampor med batteri för dekoration och fest