Hopp til innholdet

Summer Vibes – Dekorera ditt hem med denna underbara halmlampa

Skapa en förtjusande Sydsjöatmosfär med denna underbara flätade halmtakljus, dekorerad med en nedre prydnadskant av hängande sjögrässtrå av Madam Stoltz.
Detta vackra hänge med sin naturliga charm passar lika bra in i en modern lägenhet, omgiven av grönska, som på en stuga omgiven av böljande blått hav.

Cebu- lamporna från PR Home är handflätade på Filippinerna på traditionellt sätt och tillverkade av lampakanay. En typ av växt som har en vacker och grov yta. Cebu är därför vacker som en dekorativ lampa för alla typer av interiörstilar, både modern och rustik och rustik. Cebu finns i flera storlekar och kan kombineras eller hängas ensam, ute och inne (under tak).

Cebu från PR Home över köksön / Nordicnest.se
Cebu – Bra både ute och inne – Pr Home / Nordicnest.se
Cebu – Bra både ute och inne – Pr Home / Nordicnest.se

Om du gillar lampor av naturmaterial som denna glödlampa, kanske du också gillar dessa fantastiska trälampor – eller hur är det med dessa bambulampor ?

Ett annat bra alternativ är dessa vackra flätade rottinglampor , ett naturligt och hållbart material med en vacker, men samtidigt mjuk och diskret design där ljusstrålarna som ritar ut genom luckorna kommer att skapa en mycket fin effekt. Ferm Living ligger bakom dessa vackra lampor av rotting som passar lika bra i vardagsrumsbelysningen som i sovrummet.

Flätade rottinglampor – Ferm Living / Lampemesteren.se
Aruba – En väggmonterad lampa i rotting som passar i alla rum / Nordicnest.se

Naturliga råvaror och ytor blir allt populärare, se även dessa vackra trädgårdsmöbler av bambu för hem och stuga.