Hopp til innholdet

Clava Up från Umage – Vägglampa och taklampa i runt trä

Clava Up från den danska designtillverkaren Umage är en rund och snygg lampa som kombinerar traditionellt, autentiskt träarbete och hantverk med modern indirekt belysning och en elegant skandinavisk design.

Clava Up kan monteras och användas både som en vägglampa och som en taklampa, med sin runda form och många träpelare, skapar den ett vackert ljusmönster som sprider sig längs väggen och taket.

Perfekt för stuga och dekorativ väggbelysning

Clava Wood Up i ljust trä / Lampemesteren.se
Clava Wood Up from Umage – med synliga fibrer och årringar i trä / Lampemesteren.se

Clava är en serie lampor från Umage som ursprungligen designades av metall men har sedan dess kommit i ett antal fina varianter där trä används i produktionen. Lamporna finns i tre olika färgnyanser och har en unik och vacker yta med synliga träfibrer och mönster.

Clava Wood Up i mörkt trä / Lampemesteren.se

Clava Up är utmärkt att använda som en dekorativ vägglampa, till exempel som belysning i trapporEftersom lamporna finns i två olika storlekar är det fördelaktigt att hänga två lampor i olika diametrar bredvid varandra för en speciell och dekorativ effekt.

Lamporna är perfekta både som belysning i huset och hemma, men inte minst som charmiga och autentiska lampor i stugan. Eftersom Clava Up också finns i en helt svart variant och är perfekt för att skapa en skarp kontrast till vita väggar och en annars snygg skandinavisk inredning.

Läs gärna mer om alla vackra Clava-lampor från Umage, se även våra tips för belysning för kökantika lampor eller fina trälampor.