Hopp til innholdet

Vackra svarta möbler – inspiration och tips

Svarta möbler och interiörer har blivit populära element i många norska hem. Svarta skåp, hyllor, byråer och bord kan placeras för att passa de flesta inredningsstil och färger i hemmet.

Svarta möbler skapar till exempel fina kontraster mot vita väggar eller kompletterar ett mörkt färgschema i lägenheten eller hemmet. Svarta färger har en touch av exklusivitet och kvalitet, medan färgen är trevlig att titta på. Här kan du hitta populära möbler i svarta färger och nyheter till ditt hem.

Maze Bill Black Rods / Glas och interiör
Dutchbone Class Skänk – Mörkt trä /Unoliving.se
KOKOON Design Äggfåtölj Svart /Trendzone.se

Den nya designserien NJRD innehåller mattor och interiörer i modern design och asymmetriska former, de underbara mattorna finns bland annat i bomull och ull och finns i många spännande mönster.

Se designserien NJRD / Nordicnest
Runt svart soffbord från Muuto / Nordicnest.se

Turning Table är ett elegant soffbord med en unik design som kan vridas för att öppna extra förvaringsutrymme som annars är gömt inuti bordet. Vändbord från Menu är en populär serie för det moderna hemmet och finns i flera färger, inklusive denna underbara i svart.

Turning Table Menu / Nordicnest.se

Från HK Living kommer en nyhet. Retro Webbing kallas denna svarta garderob med fantastiska detaljer och böjda rottingskåpsdörrar.

Retro webbing Black / Kitchentime.se

Skåpet har gott om hyllplats för att hänga jackor eller placera större föremål, samt mindre hyllor för att lägga kläder eller andra små föremål, vilket gör det bra för entré, sovrum, badrum och vardagsrum.

Retro webbing Black / Kitchentime.se
Svart Hatthylla Kryss / Homeroom.se
Matbord Rimo / Homeroom
j-me stående krokar / Glas och interiör

Agatar är en stilren möbel och skåp i vintage-antik stil med en rad detaljer som lyfter fram den unika och charmiga retrostilen. Perfekt om du vill ha en karismatisk garderob och byrå i vardagsrummet eller sovrummet. Skåpet är handgjort i återvunnet trä med naturlig patina och smärre skador som kompletterar vintagestilen. Framsidan består av hamrad metall med små detaljer som metallhandtag och nitar.

Agatar – Antik och handgjord skåp i retrostil / Homeroom.se

Agatar är ett dekorativt och charmigt handgjort skåp med två hyllor och två vertikala skåpluckor. Ett unikt och speciellt skåp i vintage retrostil.

Agatar – Antik och handgjord skåp i retrostil / Homeroom.se

Den populära Louisiana- serien kommer nu i en svart version. Denna svarta garderob hämtar inspiration från 50- och 60-talsmöbler och har vackra metalldetaljer.

Louisiana skåp svart / Homeroom.se

Wire : Från det danska varumärket Nordal kommer detta fina svartmetallnätskåp med en härlig rustik och industrialiserad känsla.

Wire – Nordal / Kitchentime.se
Wire – Nordal / Kitchentime.se
Retro Webbing – svart / Kitchentime.se

Liten och liten byrå i svart trä med fantastiska detaljer i Hubsch-mässing som passar särskilt bra i mindre rum eller smala hallar / entréer där du vill ha en möbel som inte tar lika mycket utrymme.

Svart tre – Hübsch / Glasochinterior.se
Svart trä – Hubsch / Glasochinterior.se
Skagerak Cutter Taburet Sort Ek / glas och interiör

Anne Lindes Ledgable- sortiment består av praktiska hyllor som kan användas i alla rum i ditt hem. – sovrummet, hallen, köket, kontoret och badrummet. Dessa finns i flera färger, även i svart.

Ledgable – Anne Linde / glas och interiör
Ledgable – Anne Linde / glas och interiör
Ledgable – Anne Linde / glas och interiör

Wakayama är en robust svart metallhängare och vedhängare, perfekt för sovrummet eller korridoren / entrén.

Wakayama / Homeroom.se