Hopp til innholdet

Vackra golvlampor med flera armar och lampor

Inspiration och tips för dekorativa golvlampor med flera armar, glödlampor och lampor. Här hittar du ett urval av populära stållampor och golvlampor med en spännande design som har många skärmar och lampor för vardagsrummet, entrén och sovrummet.

Faze är en elegant och dekorativ lampserie som innehåller både hängen, golvlampor och bordslampor i samma stil. Lamporna har en gyllene ram med vackra glaskupoler som sprider ljuset i flera riktningar. Taklamporna är till exempel idealiska för placering över ett runt bord och soffbord, medan golvlamporna skapar ett dekorativt ljus som passar de flesta andra väggfärger.

Faze golvlampa från Opviq / Homeroom.se
Faze taklampa från Opviq / Homeroom.se

Pigalle från By Rydens är en serie lampor som också finns som taklampavariant. Golvlampan levereras med tre lampskärmar placerade på en justerbar stång och levereras i svart metall med fantastiska böjda detaljer.

Pigalle – Av Rydens / Homeroom
Espresso – Aneta / Homeroom

Ticon är en färgstark golvlampa med tre lampskärmar i varje färg som tillsammans skapar ett mysigt ljus och en kreativ och lekfull atmosfär. Bra som dekor golvlampa för att skapa kontraster i interiören eller för att helt enkelt skapa liv.

Ticon från Globo / Lamp24.se

Ticon består av tre lampskärmar som är klädda i röd, grå och blå sammet som bildar en spännande färgstark belysning i hemmet, lampskärmarna har också en gyllene insida som skapar ett varmare ljus och har vackra mönster på skärmen som avger ljus med vacker effekt.

Ticon från Globo / Lamp24.se

Dexter trio från Frandsen är en rolig lampa där tre lampskärmar och stativer placeras i ett stativ. Golvlampan har också tre lampskärmar i olika färger som ger ett lekfullt uttryck för hallen, vardagsrummet eller hallen.

Dexter Trio – Frandsen / Lampeguru

Atom från Halo Design är en vacker och elegant golvlampa i Atom-serien som kommer med utskjutande glaskulor med ljus som finns i rökigt eller mattvitt glas. Perfekt som dekorativ golvbelysning i hörnet av vardagsrummet eller i korridoren och entrén, och passar utmärkt i en modern eller skandinavisk inredningsstil.

Atom – Halo Design / Glas och Interior
Atom – Halo Design / Glas och Interior

Baltimore från danska Halo Design är en elegant och populär matt-svart golvlampa i metall och justerbara lampskärmar i en klassisk och elegant design.

Baltimore – Halo Design / Glas och interiör

Folke är en vacker och exklusiv lampa med flera armar som kan vinklas som du vill. I denna vackra lampa i svartmetall och mässing är ljuskällan i fokus, och du kan experimentera med olika dekorationslökor för en mer personlig design.

Människor Golvlampa / Homeroom.se
Människor Golvlampa / Homeroom.se

Med Nielsen Light Traffic kan du skapa din egen golvlampa med flera skärmar genom att kombinera dina favoritlampor från ett brett spektrum av färger.

Sätt ihop din egen golvlampa, fot och lampskärm på Lampeguru eller läs mer om Traffic golvlampan på bloggen.

Lätt trafik – Nielsen / Lampeguru
Lätt trafik – Nielsen / Lampeguru

Den lekfulla Colori- golvlampan har en festlig glad look där de fem färgglada lampskärmarna sträcker sig till taket och sprider glädje och ljus.

Golvlampa Colori / Lamp24.se

411, golvlampa med dubbla huvud från ikoniska Lamp Gras. Detta världsberömda varumärke har varit känt för sina industrilampor med rörliga fogar sedan början av 1900-talet. 411 är inget undantag, du kan justera varje arm och lamphuvud i flera leder och lägen.

411 – Lampe Gras / Andlight.se
411 – Lampe Gras / Andlight.se

Cia från PR Home har en klassisk look med flera hängande lampskärmar av textil som ger ett dekorativt varmt ljus utan bländande. Denna golvlampa finns i flera färger – och även utan skärmar så att du kan skapa din egen variant.

Cia – PR Hem / Homeroom

Från polska Chors kommer den exklusiva designlampan » Ambiente » som bör placeras bredvid en vägg där indirekt belysning skapar ett vackert upplyst motiv.

Ambiente Gulvlampe / Lampemesteren

Gyllenheim är en annan stor golvlampa med flera armar och glaskupoler. Lampan finns i matt svart och ser lika bra ut både med och utan ljus.

Gyllenheim golvlampa / Homeroom
Gyllenheim golvlampa / Homeroom

Från Aneta kommer metallgolvlampan Bow och konstläder. Bow har tre individuellt justerbara huvudlampor i en snäv, skandinavisk design, finns också i svart.

Bow – Aneta / Homeroom
Bow – Aneta / Homeroom
Av Rydéns Foggy golvlampa med fem skärmar / Lamp24.se

Foggy från By Rydens är en enkel men dekorativ stållampa som passar perfekt i läshörnet eller i ett sovrum. Golvlampan har flera skärmar i olika färger och storlekar.

Foggy – By Rydens / Lamp24.se

Läs mer om vackra golvlampor för hemmet, få tips för belysning av vardagsrummet eller upptäck nya och spännande interiörer .