Hopp til innholdet

Vacker och modern kupolampa och pendellampa från Parachilna

Den klassiska kupolampan har skenat i tusentals hem och är fortfarande ett populärt val, mycket på grund av dess enkla design och eftersom den ger ett bra ljus i alla riktningar.

Dessa vackra kupolampor är gjorda av färgat keramik och opalt-vitt glas som fungerar som en diffusor och sprider ljuset utan att blända.

Aballs A II Me Vägglampa / lampa / Lampemesteren.se

Kupolampan har fått en modern ansiktslyftning från det spanska designhuset Parachilna. Denna tillverkare skapar vackra pendelljus och taklampor baserade på den enkla kupoldesignen, men med nya material och innovativ elegans.

Kupolampa i många fina färger / Lampemesteren.se

Lampserien från Parachilna heter Aballs och består av vägglampor, bordslampor, taklampor och takhängen. Den vita runda glasskärmen kompletteras med bra handgjorda keramik i antingen vit, svart, platina, guld eller koppar. De två elementen hålls samman av ett mässingsband i mitten.

Parachilna kupéhänge i guld / Lampemesteren.se

De vackra hänglamporna har en tunn fästpunkt på opalkupolen, vilket gör att det ser ut som om lampkupolen svävar i luften. De fina kupolhängen finns i färgerna guld, silver, svart och koppar med kupoler av opalt glas som sprider ljuset på ett behagligt sätt.

Kupolvägglampan har visat sig vara en mycket populär variant och ser riktigt bra ut på väggen, oavsett vilken interiörstil du har i hemmet. Vägglampan kombinerar den klassiska kupolampan med en modern finish och ger ett vackert ljus.

Vägglampa i silver med opal kupol / Lampemesteren.se
Dome vägglampa i guld / Lampemesteren.se

I alla storlekar

Parachilna-kupallampan finns i alla typer av storlekar, där T GR är den absolut största varianten med en diameter på 40 cm, höjden 70 cm och en vikt på 5,5 kg.

De olika storlekarna och det faktum att kupol lamporna finns i en serie gör det möjligt att kombinera olika färger och storlekar för en mer effektiv och vacker belysning.

Kupoljus i alla storlekar / Lampemesteren.se
Taklampa med kupol (liten modell) / Lampemesteren.se

Andra vackra kupolbelysning

&tradition Blown SW5 /Andlight
& Tradition blåst med Opal-White Glass / Andlight

Läs mer om pendellampor eller få tips om belysning i vardagsrummet.