Hopp til innholdet

Unika affischer, affischer, målningar och tryck av konstnärer

Vill du ha ett unikt konstverk på väggen? På denna webbplats kan du välja mellan unika och autentiska originaldesigner, målningar, tryck och affischer från internationella konstnärer.

Vitt paraply / Artfinder

Unika affischer och utskrifter

Webbplatsen Redbubble tillåter kreativa designers att tjäna pengar på att sälja sina unika och kreativa mönster. Både utbudet av tillgängliga produkter och design som du kan välja mellan är stort och deras onlinebutik rekommenderas definitivt.

Över 100 000 Design / Redbubble
Unika affischer och design / Redbubble

Med hundratusentals unika och kreativa mönster kan du hitta en design som du vill dekorera ditt hem med. På redbubble är varje motiv gjord av oberoende artister som får en provision från försäljningen, medan redbubble-butiken hanterar försäljning, marknadsföring, frakt och eventuell avkastning.

Space Travel Metal Print / Redbubble

Välj bland ett stort urval av produkter som pryder din favoritdesign. Redbubble erbjuder bläddra T-shirts, affischer, textilier, kuddar, metalltryck, klänningar och mycket mer.

Unika målningar på webben

Om du letar efter unika och kreativa målningar kommer Artfinders webbplats att vara värd ett besök. Här kan du hitta tusentals originella och unika målningar i alla storlekar, stilar, former och färger. Du kan också se och köpa unika skulpturer, fotografier och mycket mer.

Betoning av Konstantinos Skopelitis / Artfinder

Artfinder har en strikt uppsättning regler för att anställa nya artister, detta för att säkerställa att alla verk är handgjorda och «unika.»

Unika handgjorda målningar på Artfinder

Eftersom varje målning är handgjord och unik, gäller principen «först till kvarn». Om målningen säljs får du inte chansen igen, men vissa konstnärer kan välja att skapa en liknande målning med en ny twist.

UNREAL # 11 av vietnamesiska Xuan Khanh Nguyen / Artfinder

Fördelen som jag ser det är att principen om unik konst i begränsad utgåva skapar Artfinder en onlinebutik med ett levande och ständigt föränderligt innehåll.