Hopp til innholdet

Uchiwa Stol – Vackra och bekväma designfåtöljer från Hay

Uchiwa är en dekorativ, inbjudande och bekväm fåtölj från det danska designhuset Hay, som kommer i en spännande form och många vackra och läckra färger.

Fåtölj Uchiwa tar inspiration från japanska handen fans och har stor projektion och asymmetriska detaljer som speglar formen av den klassiska hand japanska fans.

Loungestol + pall nr 5 / Lunehjem

Uchiwa är designad för att vara en bekväm och användarvänlig loungestol med fokus på en smart stoppningsprocess där målet har varit att minimera sömmar och sömmar.

Resultatet är en fåtölj med en enkel och ren form som samtidigt ger mycket komfort både i hemmet och på kontoret eller i offentliga byggnader.

Uchiwa består av 3 delar som tillsammans ger en vacker och bekväm stol / mysigt hem

Uchiwa består huvudsakligen av tre delar som tillsammans skapar en mycket bekväm och vacker loungestol. Stolen vilar på en ram av ek, i både naturlig eller mörk / svart lack.

Bekväm fåtölj med fina detaljer och mjukt täcke.

Dessutom består fåtöljen av en hård och robust polyuretanryggformad för att ge bra stöd och hålla form, medan insidan finns i två varianter.

Uchiwa kommer också med tillhörande puff / Lunehjem

Stolens insida finns i två varianter där du kan välja mellan en mjuk quiltad insida eller en insida av gjuten skum som är något svårare, men kommer att passa fint om stolen ska användas i offentliga rum, lounge eller hall.

Designad av Doshi Levien för HAY

Uchiwa finns i många fantastiska varianter och färgkombinationer / Mysiga hem

Den vackra loungestolen Uchiwa har skapats genom ett samarbete mellan Hay och designerduon i Doshi Levien, som består av indiska Nipa Doshi och skotska Jonathan Levien.

Tillsammans har dessa stått bakom ett antal fantastiska mönster och har tilldelats den prestigefyllda Future Legends of Design-utmärkelsen av Cooper Hewitt Design Museum i New York.