Hopp til innholdet

Trevliga och söta lampor för barnrummet

lamper til barnerom

Söta och mysiga lampor för barnkammaren som sprider både glädje och ljus. Barns lampor ger mer än bara ett bra ljus, de ställer också in ton och stämning i ett rum där barnet leker, läser böcker eller reser till drömmar på kvällen.

Här kan du hitta vackra, söta och mysiga lampor för barnkammaren i många storlekar, färger och former. Upptäck en samling fantastiska och kreativa lampor för barnrummet som sprider glädje, ljus och värme.

Mysig kaninlampa för barnrummet / Villakids

Barns rumslampor för de små

Här är ett urval av lampor som passar de allra yngsta barnen. Söta, färgglada och lekfulla barnrumslampor för vägg, bord och tak.

Mysig nattlampa «Swan» för barnrummet

Fantastiskt batterilampa i form av en svan som finns i två storlekar. Lampan kan placeras var som helst och ger ett mjukt ljus.
Perfekt som ett svagt upplyst nattljus i rummet när barnet ska sova.

Dame Blanche Night Light White / Lampemesteren.se

Skrivbordslampa för de små

Zebra bordslampa med justerbart huvud i klassisk design. Barn som vuxna behöver också bra ljus för att rita, skriva, läsa eller leka. Zebra finns också i en ljusblå version.

Zebra bordslampa – Vintage Rose / Villakids

Stjärnhimmelprojektor

Låt barnet somna under stjärnorna på Vintergatan och till ett lugnande ljud, så kallade vita ljud. Ett innovativt nattljus med den senaste tekniken såväl som ljud, ljus och bild.

Lampan levereras med flera program. Varje program har sin kombination av ljud, rytm och intensitet – Tyst barn är 20 minuter och Restless Child är 40 minuter, båda med en kombination av svag hud, sömnigt ljud och en vacker stjärnhimmel som långsamt rör sig dynamiskt från två olika riktningar.

Stjärnhimmelprojektor som hjälper de yngsta barnen att sova / Homeroom.se

Små lampor

Härliga lampor i söta motiv av snid trä, handgjorda och med kärlek. Små lampor tillverkas i Polen och finns i många olika söta former. Lamporna har en hög kvalitet som håller i många år, se alla design på Villakids.no .

Härlig blommig taklampa

En fantastisk taklampa med färgade kristallblommor för barnkammaren ger ett vackert ljusspel när ljuset tänds.

Blomma / Lamp24.se

Varm sollykta

Oavsett vädret ute kommer det alltid att vara en härlig varm sol i barnkammaren. Med en leende sol, moln och fjärilar får du ett varmt och positivt takljus för barnkammaren.

Soligt taklampa / Lamp24

Retro lavalampe

Vi kommer inte undan denna ikoniska bordslampa som har prydat många barnrum sedan 80-talet. Lavalampan är en klassiker och ger ett fantastiskt humörljus i rummet.

Många färglava lampor / lamp24

Taklampa Hexagon Aprikos

Hexagon är en snygg, fin lampskärm i damm pastellmönster. Taklampan lyser ett trevligt ljus på barnrummet medan det ser trevligt ut, kommer också i det grå mönstret.

Takbelysning Hexagon Aprikos / Homeroom.se

Umage Eos Rosa fjäderhänge

Unik och dekorativ takhänge i gåsfjäder, ljusfärgad i rosa. Denna lampa ger ett trevligt atmosfäriskt ljus i barnrummet och är lätt att rengöra med en hårtork.

EOS Rosa Taklampa från Umage / Glas och interiör

Lampor för äldre barn

Coola och olika barns ljus som inte är för «barnsliga». Dessa lampor passar fint in i rummet för barn i åldern 6 år

Klassisk skrivbordslampa

För äldre barn är den klassiska designen av T2 lika relevant idag som den var när den först tillverkades för nästan 60 år sedan. Lampan har en bordsskiva så att den är lätt att fästa på alla skrivbord. Lätt att justera, fin lampa för läxor, teckningar eller hobby.

Archi T2 Bordslampa Svart / Guld / Lampemesteren.se

Skatelampe

Cool skate lampa med lysande hjul och downlights – Perfekt för äldre barn!

LED Easy Cruiser / Lamp24

Elmetto

Skapad 1976 och inspirerad av formen av en militär hjälm. Elmetto har blivit en designklassiker med sina mjuka former, alla de olika färgerna i den gör att den passar fint in i barnkammaren.
Främre lägesbrytare gör det enkelt att slå på och stänga av den.

Elmetto, finns i många färger / Lampemesteren.se

Klassisk vägglampa

304SW är rotad tillbaka till 1920-talet och är en del av den ikoniska lampeserien LampeGras, en serie lampor med fokus på det enkla, råa och praktiska.

304SW Vägglampa Röd – Lampgräs / Lampemesteren

Mr.Wattson

Herr Wattson är en charmig bordslampa som du kan justera som du vill. Om du vill att den ska sitta och lysa ner på läxorna så kan det, du vill också att den ska sitta på en hyllekant, ja det kan det också.

Herr Wattson är tillverkad i Ash och retro lampskärm som finns i många färger.

Herr Wattson Sort / Lampemesteren.se

Perdita Purple Chandelier

Elegant och trevlig ljuskrona för tjejerummet, ljuskrona har 3 ljuskällor som får kristallerna att gnista.

Lila färgade ljuskrona Perdita / Lamp24.se

Kvintett – Leitmotiv

Bra ljus är viktigt – också för barn. Denna Leitmotiv taklampa med sina fem skärmar ger ett bra ljus i barnrummet. Varje lampskärm kan vinklas för att belysa områden för lek, skrivning och ritning.

Kvintett – Leitmotiv / Lampeguru