Hopp til innholdet

Trädgårdslampor – Utomhuslampor i trädgården för dekoration och belysning

Gör det mysigt och trevligt i trädgården när kvällen kommer med dessa vackra och dekorativa trädgårdslampor, perfekt för att kombinera dekoration med bra ljus i trädgården. En trädgårdslampa kan hjälpa till att förlänga sommarkvällen och ge av sig ett stämningsfullt ljus på sena timmar.

Sackit Light – De nya lamporna från danska Sackit skapar liv och atmosfär – och tack vare den mycket bärbara designen och det inbyggda batteriet kan du placera dessa lampor var du vill.
Denna fantastiska serie runda batterilampor finns i tre storlekar som kan kombineras för att skapa en fantastisk belysning på balkongen, i trädgården eller inomhus.

Vackra kupolampor med kraftfullt batteri/ Sackit.se
Light – Eleganta batterilampor från Sackit / Sackit.se

Dekorativ och flexibel belysning, perfekt för både hem och stuga.

Dessa runda kupolampor i svart sockel och opalvitt glas har ett stort batteri som kan tändas i 24 timmar vid normal ljusstyrka eller 14 timmar på högsta nivå. Batterilamporna kan nedtonas på flera nivåer så att du skapar det stämning du vill ha.

Lamporna finns i tre storlekar / Sackit.se
Med ett golvstativ kan du också skapa din egen golvlampa från batterilamporna / Sackit.se

Dew Drop trädgårdslampa med små trådar av glödlampa. Dessa kan ofta hängas från grenar i träden, placeras längs vandringsleden eller lysas upp från enstaka platser i trädgården. Lamporna har en solcell så du är väldigt fri på platsen.

Dew Drop / Homeroom.se
Bordslampa med inbyggda solceller /Jotex.se

Rocket från NewGarden är en elegant serie av höga och låga trägolvlampor som kan användas både inomhus och utomhus och skapa en fantastisk och stämningsfull belysning under sena kvällstid. Placera gärna denna golvlampa i ett hörn av trädgården eller terrassen för att belysa utomhusområdet på ett bekvämt sätt.

Raket från NewGarden – Smarta och eleganta utomhuslampor utomhus / Lamp24.se

Lamporna är robusta och väderbeständiga och kan styras med en fjärrkontroll för att ändra ljusnivå eller ljusfärg.

Raket från NewGarden – Smarta och eleganta utomhuslampor utomhus / Lamp24.se

Rocket kommer också i en batteri- och solcellsversion så att du fritt kan placera den här fantastiska lampan utan att tänka på ledningar eller eluttag.

Raket från NewGarden – Smarta och eleganta utomhuslampor utomhus / Lamp24.se
Raket från NewGarden – Smarta och eleganta utomhuslampor utomhus / Lamp24.se

Snowball från Spring Copenhagen  är en vacker batteridriven bordslampa som laddas via USB på 3-4 timmar, och som sedan kan tändas i upp till 10 timmar i rad. Perfekt som en dekorativ lampa vid fönstret, på ett bord eller för användning som en bärbar dekorativ lampa utomhus när det inte regnar. Snowball har en munblåst glaskula i opalt vitt glas som sprider ljuset och en naturlig lampbas i lätt björk.

Snowball – uppladdningsbar bordslampa /  Lampemesteren.se
Snowball – uppladdningsbar bordslampa /  Lampemesteren.se

4 i 1 lampa med solcell- och flammaeffekt. Denna smarta trädgårdslampa kan användas på flera sätt, som vägghängningar, spett eller placeras på en trädgårdsstolpe. Här kan du dekorera trädgården och utomhusområdet utan att tänka på nätsladden, men placera lamporna där du vill.

Starflame – Solcell och flera placeringslägen / lampeguru
Starflame – Solcell och flera placeringslägen / lampgururu

Lily XL Hue White & Color är en smart utomhus Hue-serie trädgårdslampa från Phillips som gör att du kan ändra ljusets färg. Lily är placerad på ett spjut eller konsol oavsett var du vill, vilket gör den idealisk för att tända upp träd, buskar eller fasaden på hemmet.

Lily XL Hue – Phillips / Lampemesteren.se

Med Lily kan du skapa effektiv belysning i trädgården genom att till exempel tända ett träd, en buske eller husets fasad.

Lily XL Hue – Phillips / Lampemesteren.se

Round är en charmig enkel och mysig taklampa med IP44-klassificering som passar perfekt i trädgårdsrummet eller över ett bord på balkongen eller terrassen. Använd till exempel en stolpe för att hänga pendelljuset från marken om du inte har ett tak över uteplatsen.

Rundt pendeljus för trädgården / Homeroom
Agra – Klassisk svart solcelllykta med LED / Homeroom

Kuntuk från Kare Design är en fantastisk lampa av handvävd rotting med luftig och naturlig design som skapar mycket dekorativt ljus i stugan och hemmet. Lampan har flera variationer i mönstret och skapar ett vackert ljusspel när mörkret sjunker. Eftersom lampan är gjord av äkta rotting kan den användas utomhus, men måste hänga under taket för att skydda rotting mot sol och regn.

Kuntuk – Lampa i handvävd rotting / Lamp24.se

Bellhop  är en laddningsbar bordslampa i elegant design från FLOS. Färgad polykarbonatbas och display, med opal diffusor och 24 timmars batteritid.

Bellhop – Flos /  Andlight.se

Garden Pollare från Markslojd är perfekt för att belysa sängar, växter eller trädgårdsfläckar på ett dekorativt och nytt sätt.

Garden Pollare / Homeroom.se
Garden Pollare / Homeroom.se
Trana – Soldriven LED-dekorbelysning / Lamp24.se

Jar Light är en jättefin och dekorativ lampa som kan användas på terrassen eller i träden runtomkring för att skapa en mysig stämning.  

Jar Lights – Tivoli /Lampemesteren.se

Den har en timerfunktion där den är tänd i 6 timmar och släckt i 18 timmar, den har en levnadstid på 25,000 timmar, vilket motsvarar ca. 25 år.

Jar Lights – Tivoli /Lampemesteren.se
LED-solcellslampa Hannika, flimrande ljus / Lamp24.se

Jellyfish är en stor taklampa gjord av lampanay, ett ekologiskt naturmaterial som lämpar sig underbart som en dekorativ och rustik belysning över trädgårdsbordet på sensommarkvällarna.

Jellyfish taklampa/ Homeroom.se

Monkey & Bird är en IP44-variant av de populära figurlamporna från Seletti. Lamporna finns i flera varianter och skapar en lekfull och rolig belysning i trädgården eller vid ingången.

Apa med rep – IP44 / Lampemesteren.se

Dessa utomhusträdgårdsljus skapar ett roligt och vackert dekorativt element, perfekt för att dekorera en utomhusvägg eller trädgårdsyta med.

Bird fra Seletti – IP44 / Lampemesteren.se

Spanska Santa & Cole har designat detta eleganta bärbara batteriljus som kombinerar vacker och tidlös design med funktionalitet. Cestita Bateria är batteriversionen av din populära golv- och bordlampa med samma utseende.

Cestita Bateria – Santa & Cole / Lampemesteren.se
Cestita Bateria – Santa & Cole / Lampemesteren.se

Skapa en varm och varm belysning i trädgårdshörnet med ett par vackra lampskärmar i ett naturligt material som rotting eller bambu. Dessa enkla naturmaterial smälter underbart utomhus, speciellt omgiven av grönska och andra naturliga element.
Se också flera vackra bambulampor .

Knot – Lampshade of Art Canvas för utomhusbruk / Jotex.se

Megastone : Gör det extra dekorativt med dessa snygga färgförändringspärlor som tänds automatiskt när mörkret sjunker. Laddas via solcell och kan tändas upp till 20 timmar på fulladdat batteri.

Megastone – Färgbytande glödlampor för trädgården / lamp24.se

Samtidigt kan du också dekorera trädgården med några vackra möbler och interiörer, till exempel dessa coola säckstolar med rygg för inomhus- och utomhusbruk.

Coola säckväskor från Sackit.se

Eller skapa en naturlig oas med dessa förtjusande och innovativa bambusmöbler .

utemöbler i bambu

Du kan läsa mer interiör- och möbeltips här , t.ex. hur du kan dekorera vackert interiör i stugan .