Hopp til innholdet

Stora och coola säckstolar – För inom och utanför

Många av oss har tidigare haft en Säckstol stående i ett vardagsrum eller barnrum som användes i stor utsträckning av både lekfulla barn och lata vuxna, resultatet av all dess användning tyvärr för ofta slutade med att den mjuka och goda säckstolen slutade som en platt läfsa som varken var särskilt vacker eller bekväm.

Både läckerheterna och frustrationerna kring saccosen har gripits av det danska designföretaget SackIt, som har skapat vackra, stora säckstolar i flera färger och material som man mer än vill visa för besökare, både inifrån och ut. Med handsydda detaljer och en smart design som håller formen kan vi med säkerhet säga att säckstolen är tillbaka – med en härlig twist.

Säckstol för utomhus och inomhus / Sackit.se

Håller formen

säckstolen håller formen / Sackit.se

Glöm alla tidigare upplevelser du kan ha med saccopåsar innan. Dessa eleganta Sackit-säckstolar behåller form och form, även efter upprepad användning av stora och små.

Perfekt som stol för barnen / Sackit.se

SackIt sackarosväskor finns i en mängd färger och tygtyper så att du kan hitta din favorit. Även läder används för att ge saccoväskan en mer exklusiv och lyxig look.

Läderryggsäck / Sackit.se
Sackit Dunes i läder / Sackit.se

På grund av den smarta designen där två inbyggda kuddar pressas mot varandra när du sätter dig, får du alltid ett bra stöd i ryggen.

Till vardagsrummet och terrassen

Sackstolarna från SackIt finns också i en utomhusversion. Den har ett vattenavvisande ämne som också är UV-resistent, vilket innebär att det behåller sin fantastiska färg även efter att ha varit utomhus en hel sommar.

Sackstolarna har också bord – perfekta som loungemöbler / Sackit.se

Med dessa eleganta saccosväskor kan du skapa din egen trevliga och bekväma oas i trädgården eller på terrassen.

Läs mer om interiör- och designidéer, se till exempel fantastiska interiörer för stuganrunda soffbord för alla interiörstilar.