Hopp til innholdet

Söta nattljus och nattlampor för barn och baby

nattlamper til barn

Ett söt och charmigt nattljus för barnrummet skapar både ett mysigt ljus och kan verka lugnande för de små när mörkret ställer in på kvällen.
De flesta barn och spädbarn tycker inte om att sova i fullständigt mörker, med en mysig och söt nattljus får barnet en bekväm bakgrundsbelysning, som kan verka lugnande och sömnig.

Här kan du se ett urval av glada och mysiga nattljus, som är så söta att du kanske också vill ha en hjälte för dig själv! Häng lamporna på väggen, låt dem sitta på en byrå eller ta upp dem i sängen för ett mysigt ljus på natten.

A little Lovely Company är ett holländskt företag som tillverkar och designer charmiga lampor och möbler för barn. Du kan ta med dig dessa i sängen på kvällen eller låta dem lysa upp rummet i mjuka, lugna färger.

I två storlekar: Big Cloud från A Little Lovely Company / Villakids
Mysiga och säkra nattljus för barn / Villakids

För äldre barn – eller kanske dig själv – kan du hänga, placera eller ta med dessa söta och charmiga nattljus från polska små ljus.
Varje lampa är unik, snidad i trä och handmålad i lugnande färger innan de sätts in med lysdioder som är upplysta på natten.
Se fler trevliga nattljus från små lampor längre ner.

Handgjord och handmålad nattlampa i trä från Små ljus / Villakids

Dekorera nattduken med dessa glada och söta nattljus från Zoolights i form av lysande djur – lamporna finns i många slags djur, så du måste bara välja din egen favorit, Andlight.se.

Söta barnlampor från Zoolights / Andlight

Doomoo’s Night Light Spooky är ett innovativt och sött nattljus som lyser ett bekvämt och lugnt ljus i barnrummet. Spooky tänds inte bara utan kan också användas som en lugnande trasa och ger barnets säkerhet.

Lampan tänds med en enda kran på huvudet och den kommer att lysa i 10 minuter. Den är utrustad med en sensor så att lampan tänds automatiskt när barnet vaknar och gråter, sedan tänds i 10 minuter och slocknar sedan igen.

Spooky fra Doomoos / Homeroom
Spooky fra Doomoos / Homeroom

Gör det bra i förskolan med de vackra barnlamporna för Little Lights. Varje nattlampa tillverkas för hand i Polen genom att hugga ut tjocka plankor, borsta dem ner och måla dem i fina och dekorativa färger.

Säkerhet sätts i högsätet och glödlamporna drivs med låg spänning via en omvandlare som gör att barnet säkert kan bära dessa lampor med sig i sängen på natten.

Handgjorda nattljus från Little Lights / Villakids

Little Lights- lamporna är designade för att skapa mysiga barndomsminnen som håller, så material och ljus av hög kvalitet används. Läs mer om barnens ljus från little lights.

Söta barnlampor i många former och färger från Little Lights / Villakids
Handgjorda nattljus från Little Lights / Villakids

Välj mellan nattljus designade som sömniga tigrar, rådjur eller färgglada regnbågar och mycket mer, se hela utbudet av små ljus i Villakids onlinebutik .

Little Lights – Little Balloon / Villakids

För de minsta barnen och bebisarna kan du låta dem lättare somna på kvällen genom att titta på den skiftande och rörliga stjärnhimlen från denna mjuka och mysiga stjärnhimmelprojektor.

Denna nattlampa är full av innovativa funktioner inklusive Baby Cry Sensor , som börjar när barnet vaknar på natten och ger ett lugnande ljud som liknar ljudet i mammas mage.

Smart stjärnhimmel med många funktioner / Homeroom.se

För lite äldre barn kan hänga upp en av dessa mysiga silhuett ljus om Room Mate på väggen. Lamporna finns i en mängd olika former och färger, vilket ger en bekväm nattlampa som inte är för skarp eller blandare.

Använd lampor från Room mate/ Andlight
Använd lampor från rumskamrat / Andlight

Läs mer om fina och söta lampor för barnrummet eller se de vackra, handgjorda little lights barnlamporna.