Hopp til innholdet

Soleil från Le Klint – En fantastisk stor, bred och tunn taklampa för bord

soleil fra le klint

Soleil från Danske Le Klint är en vacker taklampa med ett snyggt och tidlöst utseende av hög kvalitet och underbar design som passar perfekt över ett vardagsrum eller matbord. Soleil är en bred och stor hänglampa med en tunn nyans som sprider ljuset fint ner mot ytan på ett bord eller kanske en köksö och bar.

Le Klints ikoniska stil och handveckade veckade skärm som fortfarande vikas på traditionellt sätt av hantverkare i Danmark ger en naturlig och snygg estetik, insvept i en modern och tidlös form. Soleil är utformad för att efterlikna solens förmåga att distribuera ljus från mitten och kommer att vara ett vackert belysningscentrum.

Soleil från Le Klint med handveckad lampskärm / Lampemesteren.se
Soleil – Le Klint över köksön / Lampemesteren.se

Liksom andra Le Klint-lampor har Soleil också en elegant handveckad pappersskärm. På denna lampa är lampskärmens undersida dekorerad med ett handveckat pappersmönster som kommer att efterlikna solens ljusstrålar – och samtidigt ger en fantastisk dekorativ ljuseffekt och mönster.

Soleil från Le Klint finns i tre färgvarianter / Lampemesteren.se
Den handvikta veckade skärmen som fångar upp och riktar ljuset / Lampemesteren.se

Soleil hänglampa finns i två storlekar och i tre vackra moderna färger. Soleil är en vacker taklampa utan onödiga detaljer som hyllar idén att «Less is more». Med sin snygga form är Soleil en användbar lampa som kan användas både över matbordet, i mötesrummet eller i restaurangen.
Den veckade skärmen förhindrar bländning, men den energibesparande LED-ljuskällan säkerställer att du fortfarande får tillräckligt med ljus.  

Le Klint är specialister på handvikta lampskärmar och utför fortfarande produktion på traditionellt sätt i sin fabrik i Danmark. Se gärna också dessa fina golvlampor från Le Klint , perfekt som belysning i ett mörkt vardagsrumshörn.

Le Klint 30 / Lampemesteren.se

Lamella från Danske Le Klint har en handveckad lampskärm av papper som sprider ljuset på ett bekvämt och mjukt sätt och kommer att vara ett utmärkt val om du letar efter en dekorativ trappa eller vardagsrumsbelysning.

Lamella – Kan användas både som tak- och vägglampa – Här med hängen från Le Klint / Lampemesteren.se
Lamella – Kan användas både som tak- och vägglampa – Le Klint / Lampemesteren.se

Läs gärna mer om långsträckta lampor som är fantastiska att montera över ett långt bord, se de unika trälamporna, få inspiration att välja din nästa ljuskrona eller upptäck tips för lampor i vardagsrummet.