Hopp til innholdet

Ritz från Globen: Fina glaslampor i vackra färger

vakre glass lamper i fine farger

Perfekt som fönsterbelysning, hängd ensam – eller hängande med flera. Ritz från svenska Globen Lighting är några vackra medelstora och snygga glaslampor med härlig glans och finish.

Kombiner glaslampan med en klassisk glödlampa från Edison eller en mer modern variant av LED med synliga glödtrådar för extra exklusiv och varm belysning.

Elegant bärnstensfärgad glaslampa / Kitchentime.se
Rökt glas skapar en otroligt fin glans i rummet / Kitchentime.se

Glaslampor i fina färger

Ritz finns i en mängd olika färger, från höft och glada färger som grönt, rosa och blått, till mer klassiska och härliga färger som opal / mässing, bärnsten / bärnsten och smoking / rök. Ritz har en magnifik glans som är så karakteristisk för glaslampor.

Grön & svart / Homeroom.se
Rosa färgat glas / Homeroom.se
Ritz Amber / Rav / Homeroom.se
Ritz halkade glas / Homeroom.se

Elegant lampa med ett modernt uttryck. Ritz kommer också i en klassisk klarglasversion med polerade detaljer. Det slipade glaset bryter inte bara lampan utan hjälper också till att skapa en vacker bild.

Opal & Messing / Homeroom.se

Exklusivt uttryck och klassisk elegans är ord som kan beskriva Ritz opal / mässing. Lamporna har en ren och typisk skandinavisk design med vackra färgkombinationer av mässing och vitt glas som gör att det passar in i de flesta hem och interiörstilar.

Kombinera med en fin dekorativ glödlampa

Mina favoritlökar är klassiska glödlampor i retro edison-design. Dessa lampor är oändligt dimbara och ger ett mjukt och atmosfäriskt ljus, precis som du vill.
Nackdelen är att dessa använder lite mer kraft än moderna LED-glödlampor, se min översikt över fina dekorationslökar .