Hopp til innholdet

Luceplan Hope – Exklusivt ljus i crystal look

Hope from Luceplan återupplöser glans och elegans hos klassiska kristallampor, men med en modern twist och innovativa material som ger ett kristalliknande och kraftfullt ljus – vilket ger lamporna en otrolig karaktär. De skapar en bekväm, lyxig, glittrande och festlig atmosfär var lamporna placeras.

Hope återskapar magin i traditionella ljuskronor, tolkade med sofistikerad modern teknik och moderna material. De tunna Fresnel-polykarbonatlinserna multiplicerar ljuset och skapar en trevlig och elegant belysning.
Placera gärna Hope på en plats där dagsljus släpper in, de tunna fresnellinserna skapar inte bara ett dekorativt ljus medan ljuset är på. De kommer också att förvandla morgonglödet från solen till ett vackert ljusspel i hemmet.

Vacker glöd – också i dagsljus / Andlight.se
Exklusivt ljus / Andlight.se
Hope kommer också i golvlampmodell / Andlight.se

Moderna material

Luceplan Hope-lamporna är gjorda med moderna tekniker och innovativa nya material som skapar en vacker glans och elegans, liknande den som finns i exklusiva kristallkronor, men utan hög vikt eller komplicerad och specialiserad produktion.

Dekorativa och moderna vägglampor / Andlight.se

Hope- lamporna består av tunna «fresnellinser» av polykarbonat som är monterade på ett sådant sätt att de bryter och reflekterar ljuset vackert, precis som traditionella prismor skapar myriader av reflektioner.
Polykarbonatblad är platta Fresnel-linser med utmärkta reflektions- och brytningsegenskaper. De kristallina karbonatbladen är vidare anslutna med formsprutade polykarbonat «kvistar» monterade på en stålkonstruktion.

Hopphängen finns i två storlekar / Andlight.se
Till vardagsrum och kök / Andlight.se

Hope kommer i en serie pendelljus, taklampor, vägglampor och golvlampor. De är designade av Franciso Gomez & Paolo Rizzatto för italienska Luceplan, som är allmänt känt för sin lyxiga och dekorativa belysning.

Se vackra ljuskronor eller pendellampor i glas.