Hopp til innholdet

Ljuskronor med ljus och antik stil

En ljuskrona med ljus har en distinkt gammaldags charm, skapar en rustik känsla och kan användas till exempel i stugor utan el. Här kan du hitta flera vackra ljuskronor som använder levande ljus för att skapa den underbara herrgårdsstilen från gamla tider.

Läckö – Markslöjd

Svenska Markslöjd har designat denna populära kristallkronkrona med mycket glitter, kristaller, antik mässing och omgivande ljusstakar som får fram den fina gammaldags stilen

Läckö – Markslöjd /Homeroom.se

Cesar kristalltaklampa är gjord med uppmärksamhet på detaljer såsom kedjan, alla dekorationer på beslaget och naturligtvis alla kristaller. Lampan ger dig en speciell ljuseffekt, både när ljuset är på och när ljuset är av. Designen, de många kristallerna och den guldfärgade ytan ger lampan ett elegant utseende som ger ditt interiör lite mer lockelse.

Art Deco hänglampa kristall med guld – Cesar /Lamporochljus.se
Ann-Kathrin – Vacker svart ljuskrona /Lamporochljus.se

Rom – Jotex

Vacker ljuskrona i empirisk stil med ljus och vackra kristaller. Ljuskronan finns i två versioner, här kan du se versionen i glansande mässing, men den finns också i en antik mässingsversion om du vill ha den gammaldags stil.

Rom – Homeroom.se

Land – Menzel

Lantlig dekorativ och rustik ljuskrona från Menzel. Denna sexarmiga ljuskrona har också en halogenfläck som lyser direkt ner till bordet.

Land – Menzel / Lamp24.se
Vintage ljuskrona guld 5-ljus – Botanica /Lamporochljus.se

Ljuskrona utan ström

En ljuskrona med ljus har inte bara den fina gammaldags stilen, den ger också ett bra ljus utan att använda el. Det faktum att de inte behöver el gör dessa ljuskronor lämpliga för användning i stugor och båthus utan möjligheter.

LED-ljus – För ökad säkerhet

Framstegen inom ledteknik under de senaste åren har gjort det möjligt för en att få den goda ljuskänslan, även på batteri. Andra fördelar är att du inte behöver vara rädd för droppar, ljus eller brandrisk. Besök Lampeguru och se fler produkter.

LED-ljus / lampguru