Hopp til innholdet

lampor med fjädrar – Fina fjäderljus med mysigt ljus

Fina vårlampor och andra mysiga varianter med mycket «fluff». Dessa populära lampor med fjädrar skapade ett vackert och atmosfäriskt ljus, perfekt som belysning i sovrum, barnrum eller i vardagsrummet och korridoren.

Dessa fina lampor med fjädrar, tyll och modernare material skapar luftiga och ljusa lampor med fantastisk belysning och atmosfär.

Fjäderlampor ger ett vackert dimmat ljus – EOS White / Glas och interiör

Även om de är mest populära i vardagsrummet eller sovrummet, kan en fjäderlampa eller annan fluffig lampa passa in i de flesta rum. Både hemma och stugan.

Här har jag samlat några av de mest populära lamporna på våren men också några intressanta utmanare. Ta en titt på dessa fjädrade och luftiga lampor med sitt mysiga ljus.

Pauline är en mycket fin golvlampa med en rund lampskärm av fjädrar. Denna vackra fjädergolvlampa sprider ljuset på ett helt fantastiskt sätt och skapar en förtrollande atmosfär i rummet. Perfekt lampa för vardagsrum, hall eller sovrum, med detta kan du skapa ett mysigt och mjukt ljus, som lampor med fjädrar ger.

Pauline – Golvlampa med fjäder / lamp24.se

EOS – Umage / Vita

Inget långt utanför de populära vårlamporna för Umage (tidigare Vita). EOS-fjäderlamporna är klädda i gåsfjädrar, har en fin look och ett härligt mjukt och behagligt ljus.

Dessa vårljus är lika vackra att titta på om de är upplysta eller inte och finns i flera behagliga färger.

Finns i 5 storlekar. EOS White / Glas och interiör
Finns i 3 storlekar. EOS Gray / Glas och interiör
Levereras i 3 storlekar – EOS Light Rose / Glas och interiör

EOS-bord, vägg- och golvlampor

Den populära EOS-lampan finns också som bordslampa, vägglampa och golvlampa. Perfekt som dekorativa element, oavsett om ljuset är på eller av. Välj mellan en svart eller vit lampstativ och välj olika färger / storlekar på fjäderlampans nyanser.

Bygg din egen golvlampa i olika färger / Glas och interiör
Bygg din egen bordslampa / Glas och interiör
EOS Gren / Vägglampor / Glas och interiör

Fjäder – Mellanstilen

Från svenska Interstil kommer den fluffiga och fjädernade pendelljuset «fjäder», den består av ett antal fjädrar i rund form och finns i två storlekar.

Feather – Interstil / LampeGuru

Kate – Globen Lighting

Vacker och luftig «moln» tyllampa från svenska Globen – Romantisk och mysig taklampa i en härlig gummirosa färg som kommer att bli en stjärna i varje rum den hänger och strålar.

Taklampa Kate XL Vit / Kitchentime.se
Taklampa Kate XL Grå / Kitchentime.se

Dun – Aneta

Stor och läcker taklampa från svenska Aneta. Lampan har en rund design och består av riktiga fjädrar som sprider ljuset fint och jämnt.

Dun från Aneta / Homeroom

Diana – Globen

Söt och luftig taklampa inspirerad av naturens vackra former, mer specifikt en blommande maskros. Det luftiga tyget av tung tyll accepterar och sprider ljuset i alla hörn. Den här kommer också i en fin grå version.

Diana – Globen / Kitchentime.se

Bloom – Kartell

Från det italienska designhuset Kartell kommer dessa härliga blomm inspirerade lampor. Dessa är inte gjorda av fjädrar eller tyg, utan i glittrande teknopolymer som skapar en otrolig glöd och glans.

Lamporna finns i olika färgglada mönster, men också i helt vitt eller de populära metallvarianterna koppar och guld.

Bloom Green / Lampemesteren.se
Bloom Lavendel / Lampemesteren.se
Bloom pendellampe / Lampemesteren.se
Bloom pendellampe / Lampemesteren.se
Bloom Gull / Lampemesteren.se
Bloom Copper / Lampemesteren.se

Spännande designlampor från Slamp

Italian Slamp är känd för sina kreativa och färgglada designlampor i innovativa material. Slamp kan också erbjuda ett stort urval av luftiga lampor i exklusiv design. Att nämna alla olika lampmodeller kommer att vara en utmaning i det här inlägget, det stora urvalet är definitivt värt ett besök och en närmare titt.

Lampor från Slamp / Lampemesteren
Lampor från Slamp/ Lampemesteren
Lampor från Slamp / Lampemesteren

En fjäderlampa skapar ett bekvämt, utsökt dämpat och diffust ljus i rummet. Medan den klassiska vita fjäderlampan är den mest populära, kommer lamporna också i färska och nya färger som rosa eller sotgrå.

Hur rengör du en lampa med fjädrar?

Att rengöra en fjäderlampa är mycket enkelt, det enklaste knepet är att helt enkelt blåsa dem fria från damm och smuts med en hårtork. Om du inte har en hårtork kan du borsta dem lätt med en torr trasa.