Hopp til innholdet

Läckra taklampor i kristall och glas

Vackra taklampor i kristall och glas för hem och hem. Skapa ett bra, varmt och elegant ljus med dessa vackra kristallampor i vardagsrummet, ingången, sovrummet eller badrummet.

Eglo Toneria / Glas och interiör
Den här bilden saknar alt-text;  dess filnamn är limana-stor-avlång-lampa-i-kristall-1000x1000.jpg
Limana – Stor och långsträckt lampa med kristaller / Lamp24.se

Cesar kristalltaklampa är gjord med uppmärksamhet på detaljer såsom kedjan, alla dekorationer på beslaget och naturligtvis alla kristaller. Lampan ger dig en speciell ljuseffekt, både när ljuset är på och när ljuset är av. Designen, de många kristallerna och den guldfärgade ytan ger lampan ett elegant utseende som ger ditt interiör lite mer lockelse.

Art Deco hänglampa kristall med guld – Cesar /Lamporochljus.se
Ann-Kathrin – Vacker svart ljuskrona /Lamporochljus.se

Miraia från Lucande är en underbar nyhet av glamorösa kristalllampor som kombinerar dekorativa geometriska former i guld- eller silvermetall med stora och glittrande kristaller. Lamporna kommer både som undertak eller som undertak och kommer utan tvekan att skapa ett bländande vackert ljus med ett vackert ljusspel och reflektioner från sina många kristaller.

Den här bilden saknar alt-text;  dess filnamn är Lucande-Miraia-lampa-i-kristall-och-guld-1000x1000.jpg
Miraia från Lucande / Lamp24.se

Alobani är en lika spännande nyhet som kombinerar glamour och exklusivitet med ett tidlöst och snyggt utseende som inte verkar alltför prickigt. Med sina många vackra kristaller skapar lamporna ett vackert ljus när kvällen sätter sig och ljuset reflekteras ut i rummet.

Den här bilden saknar alt-text;  dess filnamn är alobani-hänge lampa-kristaller-1000x1000.jpg
Alobani taklampa i kristall / Lamp24.se
Den här bilden saknar alt-text;  dess filnamn är alobani-lamp-crystal-1000x1000.jpg
Alobani taklampa i kristall / Lamp24.se

Monarque är ett utsökt taktak med kristallblick från By Rydens utan det höga priset. Lampan är gjord av klar akryl med fina kromdetaljer.

Monarque – Av Rydens / Homeroom

Från italienska Foscarini kommer det underbara Caboche-  taket med transparenta sfärer som omger en central platta med sandblåst glas som sprider ljuset.

Caboche – Foscarini / Lampemesteren.se

För dig som letar efter något ovanligt kan kanske taket » Moskva » från Schöler Krystall vara för dig.

Handgjorda i Österrike efter långa hantverkstraditioner är detta kristalltak inlagt med många äkta Schöler-blykristaller och 24 karat guld.

Moskva – Med guld och kristaller / Lamp24.se

Rosendal från Markslojd kommer att vara ett dekorativt alternativ om du vill ha en kristallampa med en gammaldags och tidlös känsla. Lampan är tillverkad med ett antal vackra kristaller och är förgylld med 24 karat guld.

Rosendal – Markslojd / Lamp24.se

Från Swedish Belid kommer det eleganta och eleganta taket i Polo- taket. Lampan har ett enkelt skandinaviskt uttryck med en rund form och ett vitt opalglas som sprider ljuset på ett behagligt sätt. Godkänd för badrum.

Svenskproducerad «Polo» / Homeroom

Dekorativt och traditionellt kristalltak från Kogl med vackra kristaller och detaljerade mönster och detaljer skapar ett vackert ljusspel.

Cupola – Crystal tak / Lamp24
Eglo Calaonda / Glas och interiör

Spring – Läckande tak i kristalltak från Globen-belysning med mönstrade glas och en fin mässingsbotten i klar mässing.

Spring / Homeroom

Otroligt vackra lampor från italienska Slamp – Mida taket finns i olika färgvarianter och är tillverkade av Slamps egna utvecklade material.

Vad – Slamp / Lampemesteren.se
Många fantastiska färger: Mida – Slamp / Lampemesteren.se

Gross Amber är en ljus och elegant lampa i en utsökt och exklusiv design. Den består av ett kluster av munblåsta glasbollar som kombinerar påminner om ett ljust moln eller till och med ett kluster av druvor. Det lätta glaset ger lampan ett luftigt uttryck som ger designen ljushet och elegans.

Gross Amber / Nordicnest.se
Caelum/ Lamp24.se
Taraxacum 88 Vägglampa / Taklampa / Lampemesteren.se