Hopp til innholdet

Kopparhänglampor från Tom Dixon – Vackra och eleganta kopparlampor

De dekorativa kopparhängen från Tom Dixon finns i många former och storlekar. Gemensamt för alla dessa kopparlampor är den enkla designen och oemotståndliga glansen för dessa kopparlampor.
Lamporna är täckta med ett tunt kopparlager som skapar ett mjukt, varmt ljus och en vacker reflektion av den omgivande miljön.

Kopparhänge över vardagsrummet / Andlight.se

Tom Dixon är en innovativ tillverkare som förutom sina kopparlampor också är känd för spännande lampkonstruktioner i en mängd andra okonventionella material. Se bland annat de vackra lamporna i bambu från Tom Dixon, eller de vackra lamporna i trä som passar bra bland kabinen.

Kopparhängen i flera former och storlekar / Andlight.se

Tom Dixon kopparhängen har tillverkats noggrant med en innovativ metod, med vakuumbehandling för att lägga ett tunt lager koppar över en inre boll av polykarbonat.

Det tunna kopparlagret glöder från ljuskällan på insidan, medan det omgivande utrymmet reflekteras i den glansiga kopparytan, vilket ger en mycket spännande lampa med en livlig yta av skuggor och rörelse.

Copper Shade – Bästsäljare för Tom Dixon / Andlight.se

MELTED : Copper Shade kommer också i en ny och spännande » Melt » -variant. I stället för en cirkulär och sfärisk form har » smälta » en oregelbunden och asymmetrisk form, precis som om det borde ha börjat smälta.

Kopparskärm «Smälta» / Andlight.se
Kombinera gärna flera storlekar tillsammans / Andlight.se
Copper Shade finns i flera storlekar och passar för ett bord / Andlight.se

Bästsäljaren Copper Shade är en av Tom Dixons många spännande kopparlampor. Med rötter från 80-talets övergivenhet och elegans är dessa kopparlampor igen i vinden och tar sig över ett lugnt matbord, som i en hip bar eller café.

På grund av produktionsmetoden kan små hål hittas i kopparskiktet som avger ljus. Detta är en normalitet för dessa lampor och inte ett tecken på fel.

Tom Dixon kopparljus / Andlight.se
Se hela Tom Dixon-lampserien på Andlight.se

Med Copper light-serien har Tom Dixo n fått glamour och elegans tillbaka till belysning. Något som har varit sällsynt sedan liknande lampor prydde lyxvilla och eleganta restauranger för några decennier tillbaka. Med Copper Shade kan du också lägga till lite härlig lyx till hemmet samtidigt som du ger ett trevligt och dekorativt ljus.

Lycklig med lampor med själ? Se kategorin » Retro & Vintage «, få tips för andra eleganta retro-lampor , se hur du kan skapa en bra belysning i vardagsrummet eller hur du kan dekorera hytten vackert .