Hopp til innholdet

Knit-Wit lampor – snygga pendlar och lampor med stickad lampskärm

De eleganta och eleganta lamporna från Knit-Wit från Made for hand kombinerar utseendet på traditionella östliga rispapperslampor med en modern och ren skandinavisk design.

En Stickad Knit Wit lampa har en lampskärm som består av ett fint stickat mönster och finns i en mängd fantastiska färger och former, för både bord, golv och tak.

Perlehvit Stickad vit pendellamp / Lampemesteren.se

Stickad lampskärm i många former och färger

Trots att stickning är ett gammalt hantverk, har det ännu inte använts för modern designlampor, och detta var den grundläggande ambitionen hos danska Made by Hand. 

Det stickade mönstret i Knit-Wit-lamporna distribuerar ljus genom garnmönstret, vilket ger ett dekorativt och snyggt dämpat ljus och gör varje lampa distinkt och dekorativ.

Knit Wit finns också i fantastiska bord- och golvlamporversioner / Lampemesteren.se
Knit-Wit finns i olika bord och golvlamphöjder / Lampemesteren.se

Den stickade skärmen är i många färger och former.

Välj mellan avlånga, ovala, runda skärmar i en mängd färger. En av de trevliga sakerna med garnlampans skugga är att den släpper in ett mysigt ljus utan att blända, samtidigt som den behåller sin fantastiska färg utan att bli upplyst.

Atmosfärisk belysning / Lampemesteren.se

Som traditionella rislampor kan du kombinera och hänga flera lampor ihop. Alla de olika formerna på stickade lampor och pendlar gör dem fantastiska att kombinera med varandra, där färger och former kompletterar varandra och skapar en lekfull och stämningsfull belysning.

Många former och färger

Knit-Wit betyder ..

”En person med stil eller älskar att sticka / virka hantverk; praktiskt med garn och nålar; en stickare / virkad entusiast ”

Stickade vitlampor och hängen finns i många storlekar som gör det möjligt att skapa fantastiska kombinationer / Lampemesteren.se

Knit-Wit är designad av den respekterade designduon Iskos-Berlin från Köpenhamn. Lampan är väldigt enkel i den meningen att den inte skriker för uppmärksamhet och att den är lätt att integrera i någon interiör. 

Knit-Wit finns i olika storlekar och färger, vilket innebär att du kan lika enkelt använda den i ett privat hem som i ett allmänt rum. Det kan användas ensam eller i kluster, antingen lågt över ett bord eller hänga högt och fritt i rummet.

Läs mer om rislampor för hemmet.