Hopp til innholdet

Interiör från Anne Linde – Kreativa och praktiska danska designmöbler

anne linde hyller

Det eleganta, vackra och eleganta möbel- och hyllsystemet från Anne Linde kombinerar fin design med smarta och praktiska lösningar för förvaring och display i alla husets rum.

Anne Lindes hyllor gör att du kan vara kreativ själv – med sin rena design och stora förvaringsutrymme kan du visa upp saker du älskar i alla rum i huset. Hyllans flexibla design och ytterligare produkter gör att du kan bygga samtidigt och låter dig skapa ditt eget uttryck.

Ledge & Showcase från Anne Linde

Uppställningshylla i vardagsrummet / glas och interiör

Under de senaste åren har danska Anne Linde utvecklat ett antal produkter för hemmet, varav den mest framstående är utställning och avsats . Dessa vackra hyllsystem samlar vacker, elegant design med nya lösningar.

Hylla dammig grön / glas och interiör
Stor avsats i sovrummet / glas och interiör
Med kork och spegel – Anne Linde Big Ledge / glas och interiör

Anne Lindes produkter är ofta utformade så att du senare kan expandera och bygga vidare på lösningar för att skapa ett hyllsystem som är unikt för dig.

Till exempel kan Anne Linde avsatshylla utvidgas med flera ytterligare produkter, inklusive krokar och speglar. Så här anpassar du avsatsen till var i huset du vill placera hyllan, vare sig det är i korridoren eller i köket.

En hylla – många funktioner. Big Ledge / glas och interiör

Till köket, vardagsrummet, ingången och sovrummet

Både praktisk och dekorativ – Big Ledge från Anne Line / glas och interiör
Använd hängare och krokar för att skapa fina kombinationer och hänga från dig pågående ytterkläder / glas och interiör

Med sina rena linjer och eleganta design kan Anne Lindes inredningsmöbler och hyllor fungera i alla rum i huset, vare sig det är kontoret, sovrummet eller som en vacker blickfång i ingången eller vardagsrummet.

Showcase- hyllorna från Anne Linde ger dig möjlighet att organisera böcker, papper och dokument som är dolda, samtidigt som du har enkel åtkomst och visar och dekorerar med andra saker du älskar.

Showcase 3 för Office / glas och interiör
Showcase # 4 – Här hänger i ingången/ glas och interiör

Kreativt och trevligt nytt skrivbord

Anne Linde vägghängda skrivbord är perfekt för små lägenheter eller för dem som helt enkelt inte behöver så mycket utrymme för kontorsarbete.

Skrivbord av Anne Linde med type75 bordlampaglas och interiör

Till skillnad från andra kontorsmöbler blir Anne Lindes skrivbord, med sin eleganta och eleganta design, ett vackert designblick och kan hänga fint på vardagsrummet vid synen.

Skrivbord av Anne Linde / glas och interiör

Som alltid kombinerar Anne Linde design med praktiska och smarta lösningar, och skrivbordet har därför ett antal områden för vardagliga saker. Oavsett om det är att lägga ner dokument eller placera kaffekoppen.

Se fler fantastiska möbler och interiörprodukter .