Hopp til innholdet

Härlig retro servis. 70-tal koppar och tallrikar

retro tallerkener og servise

Härliga retro plattor, koppar och skålar i gammaldags stil och med fantastisk 70-talets charm och värme. Sagaform har hämtat inspiration från 70-talets färgpalett och designlinjer när de designade detta vackra servis i en riktig retro look.

Härlig och charmig 70-tals bordsartiklar från Homeroom.se
Enkla linjer och naturliga färger kännetecknar serien / Homeroom

Detta retro-porslin från 70-talet är perfekt för dig som vill ha något unikt eller längtar efter en tid då saker gjordes med värme, djupa färger och en enkel stil. Detta gammaldags servis är också perfekt för att skapa en riktigt mysig atmosfär runt stugans frukostbord.

Se hela serien på Homeroom.se

Superliving har också blivit kär i 70-talets retrofärger och dekorativa mönster, som det färgglada porslinet i serien Olivia, Lulu och Emma, ​​dekorerad i retrostil med påfågelmönstrad dekor.

Retro porslin från Superliving / Nordicnest.se
Retro porslin från Superliving / Nordicnest.se
Retro porslin från Superliving / Nordicnest.se
Retro mjölkkanna från Superliving / Nordicnest.se
Pottery Jo-serien i retro mönster / Nordicnest.se
PotteryJo / Nordicnest.se

Detta retro-bordsservis från 70-talet är perfekt för dig som vill ha något unikt eller långt tillbaka till en tid då saker gjordes med varma, djupa färger och en enkel stil. Denna porslin i gammaldags stil är också perfekt för att skapa en riktigt mysig atmosfär runt frukostbordet i stugan.

Se hela serien på Homeroom.se

Tallrikar, koppar och skålar i retrostil

Coffee & More-serien från Sagaform består av tallrikar, koppar, skålar, ägghållare och tekannor i typiska 70-talets färger och mönster. Sortimentet finns i tre olika färger, men kan fint kombineras med varandra. Här behöver du inte hålla fast vid en distinkt färg, men var god att variera för en extra charm.

PotteryJo / Nordicnest.se

Få mer inspiration till interiörer och design, läs om interiörtips för stugan.