Hopp til innholdet

«Street» – Roliga lyktstolpar med böj

«Street» från Seletti är några svala och böjda lyktstolpar för inomhus- och utomhusbruk. Lamporna finns i en mängd färska färger och är utmärkta för de som letar efter en lekfull och olika utomhusbelysning som fångar deras uppmärksamhet.

Cool utomhusbelysning / Lampemesteren.se

Klassiska lampstolpar med böj

Street Red – Seletti / Lampemesteren.se

Street ser ut som en traditionell och klassisk lyktstolpe som du fortfarande kan se i gatuscenen, men till skillnad från en vanlig lyktstolpe kommer gatulamporna i svala, färska färger och en stark krökning.

Gatlykta är både stora och dekorativa / Lampemesteren.se

Den stora bojen gör att dessa utomhuslampor passar både som dekorativ och rolig belysning, men de kan också ge ett bra ljus över t.ex. ett bord eller en disk. För kaféer, restauranger eller andra matställen som letar efter sval utomhusbelysning, skulle Street Lights från Seletti definitivt rekommenderas.

Lamporna finns i olika ljusa färger/ Lampemesteren.se
Lampan kan användas både inom och utanför / Lampemesteren.se

Italienska Seletti är känd för att skapa innovativa och udda design. De kombinerar ofta vanliga saker och produkter, men sätter ihop dem på ett nytt sätt och skapar ljus och belysning som väcker uppmärksamhet och leenden. Se fler coola och konstiga lampor.