Hopp til innholdet

Eleganta möbler, skåp & interiörer från Nordal

Nordal är ett danskt familjeägt företag känt för att tillverka möbler och interiörer som kombinerar de nordiska rötterna med sin glädje för östliga färger och uttryck.

Två gånger varje år lanserar Nordal en ny kollektion som inte längre hämtar inspiration från den indiska kontinenten utan också från den nordiska naturen.

Nordal har ett stort urval av vackra möbler med personlighet / Unoliving.se

Populära möbler och skåp från Nordal

Nature skåp från Nordal är utan tvekan en av de mest populära möbler för denna danska designer märke. Skåpet har en lyxig retro design som passar perfekt i alla husets rum. Gjord i en kombination av exklusiv teak och rottingrotting, skapar skåpet ett elegant utseende.

Nordal Natur skåp / Unoliving.se

Detta underbara sidobord gör sig lika väl i vardagsrummet som i sovrummet och kommer ge ditt hem personlighet och karaktär. Stommen i exklusiv teak i kombination med flätad rotting skapar en häftig look.

Loft från Nordal är en spännande hylla som hänger i taket – Loft är perfekt för köket, särskilt i små och moderna lägenheter och ger extra utrymme för glasflaskor och dekorativa vinflaskor.

Air – Nordal / Unoliving.se
Nordal gör också fantastiska lampor – Här Atomic / Unoliving.se

Nordal levererar vackra och autentiska möbler, alltid med tanke på att interiören ska vara av hög kvalitet, med ett öga för detaljer och estetik, Nordal vill bli känd för produkter som tål tidens ravages, oavsett vilka trender som kommer och går.

«Buffet» Läcker retro skänk från Nordal / Unoliving.se
Wire – Skåp med glasdörrar – Nordal

Nordals designfilosofi är att ett hem byggs över tid, inte av snabba trender. Nordals möbler speglar deras önskan att skapa ett hem och interiör med personlighet, ett hem som är intressant och komplex.

Vagnen från Nordal är en läcker och iögonfallande möbel i guld och svart glas med en design som tydligt inspireras av den dramatiska art-deco-riktningen. Läs mer om möbler i art deco .

Oval spegel med mässing
Spegel ‘Spirit‘ – Svart
Grace – Snygg och färgstark fåtölj från Nordal / Unoliving.se

Nordal hittar inspiration i trender och trender, men de dikterar inte dem. Sedan 1991 har Nordal haft en stark filosofi att kombinera estetik och funktionalitet i möbler med personlighet som varar.

Läs mer om vackra runda soffbord.