Hopp til innholdet

Coola och unika designmöbler från Kare Design

Om du letar efter en unik och spännande möbel är det värt att ta en titt på den stora och fascinerande möbelkollektionen från German Kare Design. Detta designhus ligger bakom en serie underbara möbler som omfattar både traditionell design, men som också utmanar dem genom att använda unika och olika material, eller genom att montera möbler på ett helt nytt sätt.

Du kan beställa via den danska onlinebutiken BoBoOnline. Dessa skickas också till Sverige.

Se många av de fantastiska möblerna, sidobord, lampor, dekor eller bord från Kare Design nedan eller besök BoBoOnline för att se det kompletta urvalet av dessa underbara och charmiga möbler med sin unika designutseende.

Brooklyn Walnut Dining Table – Kare Design / BoBoOnline
West Coast Garderob – Kare Design / BoBoOnline

Tomahawk är ett otroligt dekorativt och vackert skänk som består av mangoträd i 3 olika nyanser av mörka, orange och naturliga färger, alla sammansatta i intrikata och detaljerade mönster. Botten består av en snygg fot i pulverlackerad metall.

Tomahawk – Kare Design / BoBoOnline
Tomahawk – Kare Design / BoBoOnline
Tomahawk – Kare Design / BoBoOnline
Prismspeglar – Kare Design / BoBoOnline

Luxus är ett vackert och annorlunda möbel som behandlas med en speciell spegelfärg som speglar omgivningen, ljus och skuggor och blir ett levande och unikt möbel för sovrummet, vardagsrummet eller entrén.

Luxus – Spegelmöbler / BoBoOnline
Luxus med champagnefärg / BoBoOnline / BoBoOnline
Patchwork – Kare Design / BoBoOnline

Rocky Vintage är ett dekorativt barskåp med retro designlinjer och mörka toner som står i kontrast till de fantastiska detaljerna i antik mässing.

Rocky Vintage – Kare Design / BoBoOnline

Stone Mobile är en cool och annorlunda taklampa med en rustik känsla, prickad med vita kvartsstenar som hänger i tunn guldtråd.

Stone Mobile – Kare Design / BoBoOnline

Meander Gold är ett riktigt smycke och konstverk i ett bord. Bordet består av krökt, guldfärgat stål som krökar och svänger under den eleganta bordytan av rundat glas.

Meander Gold – Kare Design / BoBoOnline
Meander Gold – Kare Design / BoBoOnline
Wire Black soffbord – Kare Design / BoBoOnline
Wire Black soffbord – Kare Design / BoBoOnline

Rivet är en serie möbler med synliga naglar och släta, reflekterande spegelytor som strömmar ut lyx och elegans.

Rivet – Kare Design / BoBoOnline
Rivet – Kare Design
Casino Gold – Kare Design / BoBoOnline
Spindel taklampa / Lamp24.se

Around: Till en stor hall eller foajé kan gästerna sitta ner och koppla av i denna underbara, runda soffa med djupa knappar och mjukt rött tyg från Kare Design.

Around Rund sofa- Kare Design / BoBoOnline
Railway soffbord – Kare Design / BoBoOnline

Clear Club är ett glasbord som har tagit inspiration från 80-talets lyxiga strandvillor och passar bra in i vardagsrummet medan sidoborden i samma serie ofta kan stå både i vardagsrummet eller ingången.

Clear Club – Kare Design / BoBoOnline
Fun Factory – Kare design / BoBoOnline

Heaven & Earth : Vackert och unikt skänk med speglade ytor som skapar en reflekterande och levande möbler var den än är placerad.

Heaven & Earth / BoBoOnline
Heaven & Earth / BoBoOnline

Skapa ett vackert och elegant ljus med den underbara Smoky Lounge taklampan från Kare Design. Kristallampan består av många sotiga prismor som skapar känsliga reflektioner och ett underbart vackert ljus.

Smoky Lounge – Kare Design / BoBoOnline

Chalet är ett coolt och unikt sortiment av möbler från Kare Design med mångfärgade ytor, olika mönster och kontrasterande element. Med Chalet får du ett unikt möbel som definitivt fångar din uppmärksamhet.

Chalet – Kare Design / BoBoOnline

Vill du ha något retro och lyxigt ? Då är den här underbara vita glasskivan och med guldfärgade glasmönsterpynt för dig.

Elite skänk i guld och vitt glas / BoBoOnline
Circulo – Kare Design / BoBoOnline

Puro Beach är en serie möbler där det naturliga, råa träet kommer ut och dekoren består huvudsakligen av de unika och detaljerade ristningarna på träet. Puro Beach passar både hem och stuga och ger interiören en cool, retro och vintage känsla.

Puro Beach – Kare Design / BoBoOnline
Puro Beach – Kare Design / BoBoOnline
Illusion Gold – Kare Design / BoBoOnline
Huntsman ljuskrona med gevir och päls / Lamp24.se

Babalou : Denna eleganta byrå från Kare Design har en fin blandning av färger och ytor. Babalou kombinerar en fin touch av sned och innovativ design. Det som gör denna byrå speciell är den rena detalj i olika ytor och material. Lådorna placeras asymmetriskt och ger ett dynamiskt och levande utseende. 

Babalou – Kare Design / BoBoOnline

Skapa en elegant vintagestil med dessa vackra möbler i Muskat- serien från Kare Design. Möblerna har en yta av mörkt, lackerat mangoträd, prydd med ett dekorativt mönster i guldfärg och vackra detaljer av gyllene mässing. Resultatet är ett unikt möbel som fångar uppmärksamheten och ger elegans och stil in i rummet.

Muskat – Kare Design / BoBoOnline
Muskat – Kare Design / BoBoOnline
Muskat – Kare Design / BoBoOnline

Sultan Cone är en unik och spännande orientalisk golvlampa med intrikata mönster, perforeringar och ristningar som skapar ett otroligt vackert ljusspel.

Sultan Cone – Kare Design / BoBoOnline

Kare design är ett stort och lekfullt designhus som aldrig hänger i bara en stil eller en trend, det är något du kan se genom att gå igenom många av deras produkter. Bland annat denna tuffa och konstiga hundskulptur med för lång näsa, cool som dekorativ blickfång ovanpå en byrå eller skänk.

Dog Snuffle – Kare Design / BoBoOnline

Se hela utbudet av interiörer och möbler från Kare design. Besök danska BoBo , som också skickar möbler och interiörer till Norge.

Läs mer om skänk och byrå för hallen och vardagsrummet eller se mer mörka och eleganta möbler .