Hopp til innholdet

Blossi lampa från Nuura – Vacker och modern

Blossi- lamporna från Nuura är en delikat och underbar serie lampor som passar perfekt i hela hemmets rum och skapar ett vackert, mysigt ljus i en modern förpackning. Blossi har en elegant och minimalistisk design där lampskärmen är rundad och böjd, med en ljuskälla som lyser mot en gyllene metallplatta som sedan skapar ett vackert och mjukt indirekt ljus.

Blossi – Nuura Takpendel / Lampemesteren.se

Blossi finns i många former så att du kan kombinera dem och använda de olika lamporna på flera ställen i hemmet. Använd vägglamporna för att välkomna gäster eller som vägglampor i badrummet .
Lamporna golv kan placeras för att skapa en mysig ljus i hörnet av vardagsrummet, medan blossi tak hängen med sina vackra och stilfull design kan användas som kök belysning , medan bordslampa kan placeras i fönstret som ett fönster lampa .

Blossi kommer också i svart version / Lampemesteren.se

Som en fönsterlampa kommer blossi-lamporna från Nuura att vara en vacker blickfång som ger ett vackert ljus och fina reflektioner i fönstret när mörkret faller. Se tips för mer vackra fönsterlampor.

Om du också har en köksö som sticker ut eller ett kök utan väggskåp längs en vägg med fönster, kommer Blossi också att vara ett elegant tillskott som skapar ett fantastiskt ljus ner till bänkskivan, men också ger dekorativt ljus in i rummet. Se tips om lampor för köket.

Blossi taklampor av glas / Lampemesteren.se
Blossi finns också i en stor version – perfekt för stora bord / Lampemesteren.se

Få fler tips om bra belysning , se bland annat hur man planerar belysning eller vackra takpendlar och pendelampor i glas.