Hopp til innholdet

Belid Diablo | Vackra lampor i spännande design

Diablo från Swedish Belid är en välkänd och eftertraktad serie vackra lampor som finns i olika moderna färger och material samtidigt som de har tydliga och vackra designlinjer. Precis som den ikoniska verpan-globe, drar Diablo inspiration från den futuristiska vågen som inspirerade ett antal europeiska designers på 60- och 70-talet.

Sedan 1969 har Swedish Belid producerat vackra lampor och belysning på sin fabrik i den lilla kuststaden Vaberg, idag är Belid en av Skandinaviens största belysningstillverkare och har blivit ett eftertraktat varumärke i resten av Europa.

Diablo Rosa / Lampemesteren.se

Belid-pendellampor finns i många vackra färger, här hittar du de mer klassiska varianterna som vitt eller svart, men också mer moderna färgtoner som djupblå och matt grå. De flesta Diablo-hängen är tillverkade av högkvalitativ metall, men de finns också i en mängd andra exklusiva material, såsom mässing eller borstad koppar.

Diablo White / Lampemesteren.se

Diablo har en exklusiv och elegant look och är utmärkt antingen som ett dekorativt pendeljus i kanten av vardagsrummet, eller som belysning över ett matbord eller hänger över en köksö.

Diablo är designad för att erbjuda ett vackert och exklusivt ljus utan bländande, detta görs genom att dölja ljuskällan och använda böjda skärmar som tar emot och sprider ljuset in i rummet.

Diablo Gray från Belid / Lampemesteren.se
Diablo Blue från Belid / Lampemesteren.se
Diablo Blue från Belid / Lampemesteren.se

Diablo-lamporna levereras inte bara som pendelljus, utan som en hel serie belysning för hemmet. I diablo-serien hittar du både vägglampor, golvlampor och bordslampor i samma vackra design och med samma vackra, indirekta ljus.

Diablo Golvlampor från Belid / Lampemesteren.se

Diablo-golvlampan från Belid finns i samma stora färgintervall som pendellamporna, varje golvlampa har en höjd på 150 cm och en lamplinje på 1,5 meter med kopplingsströmbrytare.

Diablo bordslampor / Lampemesteren.se

Läs mer om stora och praktiska kök belysning eller få tips och inspiration för lampor över matbord eller belysning över köksön .