Hopp til innholdet

Archi vägg- och bordslampa – Den klassiska arkitektoniska lampan

arkitektlampe archi

Den ikoniska arkitektoniska lampan Archi från Nordic Lights designades först 1937 under namnet «JJ-lampa», men betecknades en arkitekt-lampa hos vanliga människor. Denna vackra och robusta lampa med en tydlig industriell känsla sätter funktionen ovanför formen och har sedan dess startats om under namnet «Archi».

svart arkitekt vägglampa – Archi / Lampemesteren.se

Den tidlösa arkivlampan har återigen blivit populär, inte bara på grund av sin vackra retro look, utan också för att den ger ett underbart bra arbetsljus. Archi är både snygg, retro och tidlös samtidigt och passar in i alla rum och interiörstil. Lägg gärna den i läshörnet, på kontoret, som en nattlampa bredvid sängen, eller titta på den nya juniorversionen av barnkammaren.

Archi från Nordic Lights finns nu i flera nya spännande färger och finns i olika vägglampor och bordslampedesign.

Archi T2 «Arkitektlampa» med klassisk bordklämma/ Lampemesteren.se

Alla de nya versionerna överensstämmer med originalkonceptet och den ursprungliga arkitektlampan från 1937. Både vägg- och bordlamporna är ledade på flera ställen som gör lampan flexibel och enkel att flytta.

Den har också de ikoniska lufthålen i displayen, den fina klassiska runda metall lampskärmen och bordslampan har de karakteristiska och gammaldags fjäderfjädrar som håller lampan stabil.

Archi Bordslampa / Lampemesteren.se

Archi-lampan från Nordic Lights är den ikoniska lampan som många känner från barndomen, nu tillgänglig i flera nya, moderna färger och olika applikationer. Se hela urvalet på Lampemesteren.se


Liknande lampor och spetsar

Type 75 Paul Smith / Lampemesteren.se
Type 75 Paul Smith / Lampemesteren.se