Hopp til innholdet

Moon-lampan från Verpan – En tidlös klassiker från 60-talet

Den klassiska  Moon- lampan från Verpan är en dekorativ och ikonisk taklampa som med sin karakteristiska 60-talsdesign förblir lika snygg och relevant år efter år.

Moon-lampan består av individuella remsor som stänger av ljuskällan och som var och en kan justeras individuellt så att du kan välja önskad ljusnivå eller ditt eget dekorativa mönster. Moon kommer som två hänglampor i olika storlekar och ger en mjuk och bekväm glöd.

Moon – Designad av Verner Panton / Nordicnest.se
Med sin unika fläktform kan du själv justera ljusmönstret / Nordicnest.se

Moon designades av Verner Panton, en färgstark designer och person som ofta gick emot flödet än sina andra kollegor från samma period. Verner Panton var ett stort fan av färgglada och geometriska mönster och står bakom ett antal vackra och ikoniska lampor och möbler. Läs gärna mer om Verner Panton .

Moon – Designad av Verner Panton / Nordicnest.se

Moon Lamp fungerar bra i flera rum, i vardagsrummet, köket och sovrummet samt i stugan. Lampan ger en bra och balanserad kombination av ljusnivå och dekoration.

Moon – Verpan / Nordicnest.se

Läs gärna mer om de ikoniska och klassiska designen av Verner Panton , se även tips för vackra lampor i retrostil. Om du letar efter eleganta lampor som skapar ett intryck kanske du gillar dessa: Glamorösa och eleganta lampor – Skapa en belysning med stil .